Digitalpro | misli na vreme™

ESET Endpoint Antivirus

ESET Endpoint Antivirus

Eset Endpoint antivirus je antivirusna i antispajver zaštita za firme svih veličina i profila, koje kupovinom licenci uživaju visok nivo sigurnosti i besplatnu tehničku podršku na srpskom jeziku. Eset antivirusni program koristi veoma napredne funkcionalnosti kao što su ESET Cloud tehnologija, kontrola uređaja i daljinska administracija klijenata.

Eset Endpoint Antivirus – prednosti za IT

Zaštita računarskih mreža

Antivirusna i antispajver zaštitita računarskih mreža firme sa funkcijama za naprednu kontrolu uređaja, bez usporavanja sistema i sa nizom mogućnosti za prilagođavanje. ESET ThreatSense i ESET Cloud tehnologije skeniranja vam omogućavaju kontualnu zaštitu od zlonamernog softvera.

Daljinska administracija

Centralizovano nadgledanje cele mreže sa jednog mesta sa velikim brojem mogućnosti za prilagođavanje i izveštavanje daje administratoru savršen pregled nas sigurnošću mreže i jednostavno upravljanje svim ESET-ovim sigurnosnim rešenjima.


Brzina mreže i stabilnost

Ovo antivirusno rešenje čuva stabilnost i brzinu mrežnog protoka za kontinualan, nesmetan i pouzdan rad. Omogućena je raspodela izvršavanja zadataka kako bi se sprečilo preopterećenje mrežnih resursa i “antivirusna oluju” na virtuelnim računarima sa dodatnim unapređenim opcijama za ažuriranje.

Izveštaji i datoteke evidencije

Napredni alati za nadgledanje i izveštavanje daju sveobuhvatan uvid u stanje sigurnosti. Osim toga, ESET Endpoint Antivirus nudi statistiku opterećenja servera i izvan vaše kompanije sa određivanjem kritičnih granica i prioriteta za obaveštenja.


Eset Endpoint Antivirus – tehnička podrška na srpskom jeziku

U toku perioda trajanja licence obezbeđena je besplatna tehnička podrška od strane tehničkog tima firme Extreme, koji pružaju pomoć u vezi sa impelmentacijom, prilagođavanjem rešenja postojećem sistemu i suočavanjem sa nastalim izazovima.

Eset Endpoint Antivirus – kupovina licenci i cene

Licence za Eset Endpoint Antivirus se kupuje na osnovu broja računara koje želite da zaštite. Minimalan broj licenci je koji možete kupiti je 5, dok gornje ograničenje kupovine licenci nije određeno. Cena rešenja Eset Endpoint Antivirusa zavisi od broja licenci koje kupujete. Za tačne cene možete se obratiti našem Savetniku za licenciranje, a cene i cenovne rangove ovog antivirusnog rešenja možete pronaći u našem cenovniku na: http://digitalpro.rs/eset/cenovnik.

Eset Endpoint Antivirus za starije i slabije računare

Osim što je Eset Endpoint Antivirus namenjen za računare sa Microsoft Windows 8 i Microsoft Windows 7 operativnim sistemom, ovo rešenje se može implementirati i na starijim i slabijim računarima. Eset Endpoint Antivirus je namenjen za računare sa Microsoft Windows XP operativnim sistemom, kao i sistemom Windows Vista i Windows 2000. Podržani procesori jesu Intel ili AMD x86 – x64.

Eset Endpoint Antivirus – probna verzija

Besplatnu probnu verziju rešenja Eset Endpoint Antivirus, u roku od 30 dana (trial), možete preuzeti na sledećoj strani.

“Izvor: extreme.rs”