Digitalpro | misli na vreme™

Specijalno dizajnirani satovi po zahtevu investitora ili nacrtu arhitekte. Namenjeni za enterijer ili eksterijer; pod, zid, plafon; stakleneu, aluminijumsku, betonsku ili fasadu sa opekom. Izrada unificiranih sistemskih i javnih satova koji se elegantno uklapaju u arhitekturu prostora i zahteve kompanije u cilju brendiranja.

 Jedinstven dizajn 

Unutrašnji i vanjski satovi

Želite da vaš dom ili poslovni objekat bude jedinstven? Digitalpro Vam može ponuditi specijalno dizajnirane "arhitektonske" satove za enterijer ili eksterijer Vašeg objekta.

arhitektonski_satovi

Rešenja za enterijer

arhitektonski_satovi_1

Perfektan dizajn za enterijer

Digitalpro satovi za enterijer sigurno će privući pažnju publike bez obzira da li su oni instalirani u predvorju hotele, na prijemnici poslovnog objekta ili u holu šoping mola. U svakom slučaju, aritektonski sat za enterijer daće spesijalan pečat prostoru bilo koje namene.

Mehanički toranjski satovi za enterijer

Iskoristite privlačnost dizajna satnih mehanizama, starih, toranjskih satova i postavite ih na vidno mesto vašeg prostora. Postavljanjem ovakvih mehanizam na vidno mesto dočaraćete posetiocima šta se zapravo krilo iza crkvenih i toranjskih satova. Svakako ovi mehanizmi prethodno moraju biti postavljeni u svoje novo stakleno kućište izređeno kombinacijom različitih materijala.

Satovi za vašu kuću

Dajte specijalnu notu vašem privatnom prostoru sa specfičnim komadom umetničke domišljatosti. Brojčanik sata sa kazaljkama specijalno dizajniran prema vašoj specifikaciji sa elektičnim mehanizmom ili starim toranjskim mehanizmom.

Rešenja za eksterijer

arhitektonski_satovi_2

Satovi za eksterijer sa vašom idejom

Dizajn Digitalpro arhitektonskih satova za eksterijer se ne osmišljava sam od sebe. Vi se morate aktivno uključiti u dizajn saopštavanjem važe misli i ideje i vašeg ukusa. Sat će sadržati deo vas u smislu vašeg vizuelnog ukusa, vaše ideje a može izgledati kao redak i veoma star primerak davne umetnosti.

Tehnologija

Koliko god da su individualne i inovativne vaše ideje, tehnologija iza vaših ideja je ostaće iza vizuelnog i umetničkog rešenja vašeg sata. Sve komponente su uobičajene, koje se koriste za crkvene, toranjske ili javne satove i pružiće dug vek vašem satu.

informacije

Zbog kompleksnosti vremenskih centara i NTP servera kao i faktora koji posredno ili neposredno utiču na odabir opreme, molimo Vas da kontaktirate Digitalpro za konkretne zahteve. Biće nam veliko zadovoljstvo da u najkraćem roku odgovorimo na sva vaša pitanja i nedoumice.

ZA PROJEKTANTE I INVESTITORE USLUGE SAVETOVANJA SU BESPLATNE!

zahtev-konsalting zahtev-za-ponuda kontakt-centar-dugme