Digitalpro | misli na vreme™

Poslovni partneri


Vodjeni ciljem da na što bolji način ispunimo zahteve naših klijenata i izadjemo u susret svim njihovim potrebama, sklopili smo i sklapamo nova partnerstva sa brojnim preduzećima, renomiranim proizvodjačima i provajderima usluga u oblastima informacionih i komunikacionih tehnologija, distribucija tačnog vremena i javni satovi.

Kroz saradnju sa partnerima, planirali smo i usmerili naše poslovanje na način koji nam je omogućio da steknemo i održavamo vrhunski nivo stručnosti. Obezbedili smo neophodne resurse, obuku, softver, alate i pristup mnogim drugim pogodnostima kao i neophodnu podršku za pružanje uspešnih rešenja i stvaranje čvrstih odnosa sa našim korisnicima, zasnovanih na obostranom poverenju.

Lista partnera i dobavljača:


Mobatime - Satni sistemi

MOSER-BAER S.A. Industrijski sistemi za distribuciju i prikazivanje tačnog vremena. Kompanija je osnovana pre 70 godina, bavi se proizvodnjom, distribucijom a i kao sistem integrator. Svetsku reputaciju kompanija je stekla kao inovator, a ugled zahvaljujući vrhunskom kvalitetu i pouzdanosti proizvoda i servisa. Kao rezultat iskustva i znanja ponosno ističu prodaju širom sveta kao lider u Industrijskim sistema za distribuciju i prikazivanje tačnog vremena. Moser-Baer kompanija identifikuje se sa nazivom MOBATIME što predstavlja registrovani nazivza MOSER-BAER proizvode.

Zvanična internet stranica www.mobatime.com


Wharton - Satni sistemi

Wharton Electronics Limited je proizvođač elektronskh satova i prateće opreme za profesionalnu upotrebu od 1975. godine a proizvodi su zastupljeni širom sveta. Za većinu Wharton proizvoda dostupan je izbor veličine displeja sa različitim izajnom kućišta kao i završne obrade kako bi zadovoljili zahteve raličite primene. Ako nemamo standardni proizvod koji u potpunosti ispunjava vaše zahteve, možete nas kontaktirati za projektovanje i proizvodnju specijalne jedinice za vas.

Zvanična internet stranica www.wharton.uk


hopf

hopf Elektronik GmbH više od 50 godina razvija, proizvodi i prodaje visokoprecizne sisteme za vremensku sinhronizaciju. Asortiman obuhvata OEM-module, DIN-šinske module za ugradnju u kontrolne ormane kao i složene modularne sisteme za vremensku sinhronizaciju i raspodelu vremena – kako u vidu dobro proverenih, kontinuirano razvijanih standardnih rešenja, tako i individualno razvijenih, prilagođena rešenja prema specifičnim zahtevima kupaca. U svom portfoliju ima vremenske servere za montažu na DIN šinu (35 mm) i rek kućištu od 19" (1U ili 3U) a isdvajaju se modularna rešenja NTP servera. Poseduje: ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001.

Zvanična internet stranica www.hopf.com  |  www.timeserver.eu


Fida

Fida je dinamična italijanska kompanija koja posluje na tržištu elektronike i mehanike sa preko 25 godina iskustva u proizvodnji monitora za Digital Signage, javnih informacionih sistema, proizvoda za oglašavanje i integrisanih sistemskih rešenja za složene prilagođene projekte.

Inovativna kompanija orijentisana na tehnološki razvoj, ali takođe polaže na dizajn i kvalitet izrade „Made in Itali“..

Zvanična internet stranica www.fida.it


TimeTools - NTP Serveri

TimeTools Limited je vodeći izvor preciznih referenci vremena za sinhronizaciju računara i infrastrukture računarske mreže. LF radio i GPS bazirani mrežni serveri i vremenske reference i precizno sinhronizuju vreme na bilo od jednog računara do mreže hiljada radnih stanica i servera. Širok spektar naprednih digitalnih i analognih satova, sinhronizovanih korišćenjem Netvork Time Protocol preko ethernet mreža. TimeTools je ISO9001: 2008 akreditovana kompanija.

Zvanična internet stranica www.timetoolsltd.com


Solari di Udine Solari di Udine je izuzetna kompanija u mnogim pogledima. Njeni koreni sežu u 1725. godinu a složeni portfolio proizvoda odražava temeljno znanje i zadovoljava najizazovnije potrebe današnjeg brzo razvijajućeg tržišta. Informacioni sistemi za železničke stanice, oglasne table i kontrolne sisteme koji pružaju informacije o saobraćaju, sistemi upravljanja parkiralištima u urbanim sredinama i rešenja za upravljanje redovima čekanja su kamen temeljac proizvoda.

Zvanična internet stranica www.solari.it


Georg-rauscher - Fasadni satovi

GEORG RRAUSCHER GmbH je proizvođač visoko-kvalitetnih toranjskih satova koju je 1920. godine osnovao Georg Rauscher Prvi. Iskustvo od skoro 100 godina, četiri generacije porodice Rauscherbavese proizvodnjom i restauuriranja toranjskih satova, zvona... dovoljna su garancija kvaliteta. Na toranjske i fasadne satove garancija je i do 30 godina.

Zvanična internet stranica www.rauscher-time.com


NisTime - Satni Sistemi
 

Design Technology Corporation GmbH (ranije: NIS-TIME GmbH) kompanija je osnovana 1982. godine sa proizvodima: displeji za prikazivanje vremena i temperature u LED tehnologiji... Kasnije počinje da proizvodi i analogne satove kao i sopstveni matični sat pod brend nazivom TELNU. Nis Time proizvodi i LCD displeje različitih formata.

Zvanična internet stranica www.dtc-design.de (www.nis-time.com)


Bodet rešenja

BODET je osnovan 1868. godine za ugradnju toranjskih satova i prepoznat je po kvalitetu svojih proizvoda i usluga. Danas tim od preko 780 entuzijasta primenjuje svoju stručnost kako bi vam pomogao da merite vreme i upravljate njime. BODET je postao evropski lider u merenju i upravljanju vremenom kroz svoja 4 područja poslovanja:

  • Bodet Campanaire: pruža stručno znanje o toranjskim satovima, restauriranju zvona i zvonika.
  • Bodet Sport: dizajnira sportske tablice, LED video sisteme i bazen displeji.
  • Bodet Time: nudi razna rešenja kao što su sistemi distribuciju vremena, audio sisteme, digitalne signale i LED displeje.
  • Bodet Softvare: razvija softverska rešenja za vreme i prisustvo i kontrolu pristupa.
Centralna internet stranica www.bodet.com

Od 1868. godine, Bodet Campanaire SAS siče znanje u oblasti restauracije i automatizacije zvona, od projektovanja do održavanja opreme za zvonik (zvonik, žaluzine, jarmovi, zvona) i proizvodnje i restauracije tornjevskih satova.

Bodet Campanaire je Francuska kompanija sa sedištem u Trementinesu (Maine-et-Loire) koja dizajnira, proizvodi i plasira svoje proizvode 100% Proizvedeno u Francuskoj.

Da biste saznali više o našem partneru, kliknite ovde: www.bodet-campanaire.com


Lider na tržištu u Evropi, poznat širom sveta, kompanija ECAT OROLOGI, osnovana 1971, proizvodi monumentalne, industrijske, javne i reklamne časovnike.

Livnica zvona ECAT CAMPANE u Valduggia (nalazi se u Pijemontu, Italija) osnovana 1404. godine, proizvodi bronzana zvona za crkve i karilone (set zvona za sviranje melodija, npr. kao "Hram Svetog Save" na Vračaru).

Zvanična internet stranica www.ecat.it


Supermicro Serveri

SUPERMICRO je kompanija koja nije dovoljno poznata u našoj javnosti, ali jeste u svetskoj IT industriji. Gotovo da ne postoji deo sveta u kojem se nije našao neki od proizvoda kompanije. Supermicro proizvodi su našli svoje mesto u strukturama poput NASDAQ-a , NASA-e , IBM-a i Fujitsu Siemens-a. Osnova za saradnju je prvenstveno u segmentu Intel serverskih platformi ukojoj su se Supermicro serveri pokazali kao kvalitetni i pouzdani.

Zvanična internet stranica www.supermikro.rs i www.supermicro.com


Scala - Digital Signage

SCALA is a leading global digital signage company providing software and advertising management solutions. By combining digital and traditional signage systems, Scala has become the world’s first connected signage company, offering the leading platform for content creation, management and distribution in digital signage networks, and the first unified platform for advertising management of both traditional and digital signage networks.

The company's solutions are used in retail, education, entertainment, government and other industries for diverse applications such as retail advertising networks, corporate communications (employee TV), traditional and digital billboards, digital menu boards, digital posters, cable TV, hotel lobby signage, gas pump toppers, outdoor advertising, interactive kiosks, etc.

Scala pioneered the digital signage industry and today with over 70,000 licenses driving over 200,000 screens worldwide; Scala drives more screens than all competing digital signage companies combined. The company's digital signage customers include Rabobank, IKEA, Burger King, T-Mobile, Virgin MegaStore, EuroDisney, McDonalds, Warner Brothers, The Life Channel, Rikstoto, FuelCast, Repsol, Shell, NorgesGruppen and thousands more. Advertising management customers include CBS Outdoor, Clear Channel Outdoor, Magic Media, Reagan, Adams Outdoor Advertising, among others. Scala is headquartered near Philadelphia, USA and has subsidiaries in Canada, Netherlands, France, Norway, Japan and also over 450 partners in more than 60 countries.

Zvanična internet stranica www.scala.com


NDS - PADS4 - Digital Signage
NDS (ranije Net Displai Sistems) je razvio prvo digitalno rešenje za signalizaciju na aerodromima 1994. godine, na vrhu digitalne revolucije. NDS fokus na rešenjima zasnovanim na podacima omogućio nam je da se istaknemo, čak i kao jedan od prvih provajdera softvera za digitalne signale. To smo ostali istiniti od prvog dana i zaista možemo reći da su podaci u našoj DNK. Danas NDS nastavlja da se nosi sa talasima moderne tehnologije kako bi obezbedili sledeća rešenja u high-end softveru za digitalne signale. PADS4 je jedna od vodećih softverskih platformi za digitalne signale, sa fleksibilnim i skalabilnim rešenjima za svaku industriju.
 
NDS proizvod, PADS4, predstavlja najkompletnije rešenje za pametno digitalnu signalizaciju. Trudili su se da izgrade platformu prema potrebama korisnika, a PADS4 to odražava pametnim alatima, integracijom podataka i sve što vam je potrebno za dizajn, distribuciju i reprodukciju vizuelnih medija na vašim ekranima. Od gotovih rešenja na jednostavan način povlačenja i ispuštanja, PADS4 podiše digitalnu signalizaciju na sledeći nivo.

PADS4 dizajnira, prikazuje, raspoređuje prezentacije, reprodukuje sadržaj i upravlja distribucijom sa jedne centralne lokacije. Od jednostavnih aplikacija na jednom ekranu do kompleksnih prikaza na hiljadama ekrana, PADS4 može da poveže izvore podataka kako bi kreirao i distribuirao sadržaj na skali. PADS4 radi za vas - "Get in Control".

Zvanična internet stranica www.nds.global i www.pads4.com


NAVORI - Digital Signage

Navori je švajcarska kompanija koja ima 20 godina iskustva u softveru Digital Signage. Evropski pionir, kompanija ima sedište u Lozani sa kancelarijama u Americi i na Bliskom istoku. Naša softverska tehnologija KL se plasira putem distributivnog kanala, sistemskih integratora i operatera digitalnih signalizacija u preko 100 zemalja. Kompanija USP koristi tehnologiju kroz stalne inovacije.

Content Manager omogućava korisnicima da istovremeno kreiraju, organizuju, upravljaju i objavljuju sadržaj preko digitalnih prikaza. Dolazi sa 800+ karakteristika. Igrač je rođeni programski program, multi-zone, multi-thread i višeslojni. KL radi na Vindovs-u, Android-u i Tizenu kroz sisteme na Chip SoC displejima sa Samsung, Philips, Panasonic, BenK ili Elo touch tableta i StiKs 3500 4K eksternog media plaier-a.

Server je dostupan na lokaciji ili u oblaku.

Zvanična internet stranica www.navori.com


Simpleway više od 15 godina olakšava putovanja, a transportna čvorišta čini efikasnijim.

Naša kompanija je revolucionisala javnu komunikaciju u celoj transportnoj industriji obezbeđujući jedinstvenu informacionu platformu koja obrađuje podatke u realnom vremenu koje direktno dostavljaju operateri ili eksterni izvori podataka i prosleđuje ih putnicima koristeći različite komunikacione kanale. Sve to u jednom hardverski neutralnom paketu, što znači da naš softver radi sa bilo kojim hardverom, uključujući vaše postojeće sisteme za razglas i prikaz (PA i displeje). 

Simpleway softver koristi se širom sveta, uključujući i neke od najprometnijih i najpoznatijih turističkih centara na svetu, kao što su Međunarodni aerodrom u Dubaiju, Aerodrom Madrid, metrou Koči i Laknau u Indiji...

Zvanična internet stranica simpleway.global


Philips - Digital Signage Solution

PHILIP - Signage Solution je deo PHILIPS-a koji se bavi proizvodnjom ekrana, softvera i kompletnih rešenja za Digitalno Oglašavanje (DIgital Signage) i Hotel TV.

Svaka aplikacija je jedinstvena. Naš SmartCollection je razvijen tako da možemo ponuditi rešenja koja odgovaraju vašim specifičnim zahtevima. U razvoju pametnih inovacija, fokusirali smo se na tri važna elementa: učešće, inovativnost i značajnu primenljivost.

Zvanična internet stranica www.philips.com

SHARP / NEC

Sharp NEC Displai Solutions Europe GmbH
Ime kompanije podvlači vodeću poziciju na tržištu ekrana i ulogu kompanije koja nudi celokupna rešenja za displeje - Sharp / NEC rešenja za displej predstavljaju veću efikasnost i individualnu produktivnost, najbolji povraćaj ulaganja (ROI) i zaštitu ulaganja.

Bez obzira na vaše potrebe, Sharp NEC Displai Solutions ima pravi proizvod. Nijedan drugi dobavljač danas ne može ponuditi tako sveobuhvatan portfelj orijentisan na rešenja. Okupljajući stručnjake u industriji, Sharp NEC Displai Solutions nudi jedinstvenu kontaktnu tačku kako bi pružio celokupna rešenja za prikaz na različitim vertikalnim tržištima.

Zvanična internet stranica www.sharpnecdisplays.eu


ProDVX

Od 2004. godine klijentima pomaže vrednim rešenjima. Prvo i najvažnije, vodeći o razvoju proizvoda i kroz raznolik i inovativan portfolio proizvoda.

Portfolio je srž poslovanja i uvek je u razvoju. Proizvodimo i prodajemo hardver kao što su Android i Intel displeji i ekrani osetljivi na dodir kao i prateća dodatna oprema. Naši proizvodi se koriste za sve vrste rešenja.

Zvanična internet stranica www.prodvx.com


INFINITUS D.O.O., Ljubljana, Slovenia, is an EU-based company specializing in production of all-weather digital information display totems delivering leading-edge capabilities such as full HD video, wireless networking and rugged interactivity. Its mission is to provide reliable, robust, attractive LCD display systems, compatible with all digital signage software products and capable of operating in the most extreme environments. As a global pioneer in the development of all-weather, outdoor enclosure technology for LCDs, the company is able to present digital communication platforms for operation in any extreme outdoor environment including Scandinavian winter, Middle Eastern heat or South East Asian humidity.

Infinitus' iMotion® technology is patented in 57 countries, and comprises a number of innovations including the company's split-system HVAC unit enabling all enclosed components to operate in an optimal environment even as conditions outside vary widely. The company aims to establish a world market for highly featured all-weather signage, leveraging its proprietary technologies and working with current and future regional partners within the global digital signage solution provider community.

Zvanična internet stranica www.infinitus.si


Xiamen Qiangli Jucai Opto-electronic Technology Co., Ltd ("Qiangli Jucai" skraćeno), osnovana 2004. godine, visokotehnološko preduzeće koje se bavi istraživanjem i razvojem, proizvodnjom, prodajom i servisom LED fotoelektričnih proizvoda i rešenja.

Sa proizvodnom bazom od preko 80.000 kvadratnih metara i snagom radne snage od 2.000 zaposlenih, Kiangli Jucai je pionir proizvoda sa LED ekranima u koloru, jednobojnim i dvobojnim LED ekranima.


GDS - Signage solutions

Više od 35 godina, GDS je na čelu razvoja i proizvodnje najnovijih tehnologija za tržište Digitalnog oglašavanja (DIgital SIgnage). Posvećeni pionirskim tehnologijama i razvoju novih displeja, a istovremeno pružamo zadovoljstvo kupcima u dizajnu, proizvodnji, instalaciji i podršci tokom čitavog radnog ciklusa naših rešenjima za prikaz digitalnog sadržaja. Naš cilj je da obezbedimo osnovne performanse prikaza po najnižim ukupnim troškovima posedovanja i ekspatacija.

Naša rešenja su vidna u svakodnevnom životu - od prevoza preko menija do informacionih displeja u vašem autobusu ili vozu ili u na javnim površinama i objektima. Od totema za cene na pumpama za gorivo, do reklamnih displeja u tržnom centru, GDS nudi prilagođene digitalne displeje, rešenja i usluge za širok spektar klijenata za različita tržišta.

Ponosni smo što smo proizveli pionirska rešenja i tehnologije kao što su displeji koji se mogu očitati pod direktnim suncem, piezo invertore, optičko povezivanje velikog ekrana i sistemi za upravljanje toplotom za aplikacije na otvorenom. Jedinstvenost GDS-a je u našoj neumornoj inovativnoj tehnologije proizvoda, kao i u našoj organizaciji kako da zadovoljimo potrebe naših kupaca. To nije samo inovacija, već i inovacije za naše kupce.

Mi se fokusiramo na razvoj ekrana koji rade sa njihovom planiranom i okruženjem. Naša misija je da damo pozitivan doprinos industriji ekrana i da budemo prvi na tržištu. Verujemo da se to može postići samo kroz izvrsnost, inovativnost, odgovornost i pružanje izvanrednih usluga za kupce. Zbog toga se stalno poboljšavamo i ulažemo u nova rešenja i aplikacije, gledajući načine da pomognemo našim partnerima da raste i evoluiraju.

Zvanična internet stranica www.gds.com


SES Astra je vodeći svetski operator satelitske flote sa širokim spektrom usluga od DVB vide preko LIVE prenosa u SH i HD kao 4K rezoluciju do prenosa Broadband interneta preko satelita kao i drugih namenskih usluga.

Najnovina usluga je SAT>IP to je zapravo satelitska TV kod koje više niste vezani sa DVB satelitski prijemnik već TV kanale i to različite može gledati paralelno više korisnika preko LAN ili WiFi veze na svojim Smart TV ili Tabletima ili telefonima.

Zvanična internet stranica www.onastra.com


Kazo Vision Co.,Ltd. sa više od 12 godina projektnog iskustva u oblasti bodovanja utakmica i primene kod LED displeja. Kompanija poseduje ISO9001 međunarodni sertifikat sistema kvaliteta, a proizvodi su dobili CE sertifikat i ima više od 30 softverskih autorskih prava i patenata koji su samostalno razvijeni.

Godine 2021. kompanija je dobila FIBA sertifikat za proizvode za merenje vremena i bodovanje u košarci. Oprema za: sistem bodovanja utakmica, sistem upravljanja susretima, sistem video arbitraže - VAR, video sistem uživo, sistem registracije takmičenja, sistem statistike sporta i sistem za kreiranje naslova (za skoro sve sportove).


Osnovan 2001. godine, Absen je vodeći svetski brend LED displeja, poznat po svojim visokokvalitetnim proizvodima, globalnom prisustvu i mogućnostima pune usluge. Od korporativnih lobija, maloprodajnih i sportskih objekata do oglašavanja na otvorenom i događaja uživo, Absen je isporučio više od 50.000 instalacija u preko 130 zemalja.
 
Absen-ovi displeji pokrivaju širok spektar aplikacija uključujući komercijalni prikaz, vizuelizaciju podataka, iznajmljivanje i DOOH, tako da bez obzira na vašu viziju ili potrebu – postoji Absen LED rešenje skalirano, dizajnirano i po ceni da odgovara. Kroz stalnu inovaciju i razvoj, Absen je 12 godina za redom bio kineski proizvođač broj 1 u izvozu LED displeja, što ga čini brendom izbora nekih od najistaknutijih brendova širom sveta.
 
Sa planiranom izgradnjom od 230.000 m², Absen Huizhou Intelligent Manufacturing Base, koja se nalazi u industrijskom parku visoke tehnologije Dongjiang, zauzima površinu od 108.472 m² sa 93.000 m² do sada završenih. Kompanija je uložila 500 miliona RMB u izgradnju fabrike, a godišnji proizvodni kapacitet je do 300.000 kvadratnih metara.

ostali partneri nisu izlistani...