Digitalpro | misli na vreme™

satni_sistemi_i_td

  • Potreban vam je analogni ili digitalni sat za enterijer ili eksterijer, poslovni ili proizvodni prostor?
  • Planirate da postavite javni sat na trgu?
  • Želite da Vašoj fasadi kuće, crkve ili kompanije date poseab pečat i potreban vam je fasadni sat?
  • Posedujete IT infrstrukturi a potrebno Vam je unificirano tačno vreme?
  • Imate ideju da svi satovi na aerodromu ili železničkim stanicama prikazuju istovremeno tačno vreme?

Obratite nam se, jer mi imamo pravo rešenje za Vas!

Digitalpro nudi široku lepezu proizvoda, vrhunskog kvaliteta i dizajna, za distribuciju tačnog vremena u računarskim mrežama i satnim sistemima kao i za prikazivanje tačnog vremena na individualnimicon_popup_short_r ili sistemskimicon_popup_short_r analognim ili digitalnim displejima. Naši satni sistemiicon_popup_short_r distribuiraju vremenski kodicon_popup_short_r koji obezbeđuje unificirano tačno vreme koje se prikazuje na svim sistemskim satovima, bilo gde da se nalaze. Naši NTP serveri omogućavaju da održite tačno vreme u vašoj IT infrastrukturi i da omogućite sinhronizaciju vremena na bilo kom računaru ili drugom mrežnom uređaju, bilo gde da je instaliran.

satni_sistemi_317x115:: SATNI SISTEMI

Satovi i mnoge druge aplikacije (školska zvona, vizuelni signali, osvetljenje, kontrola pristupa...) mogu biti kontrolisani posredstvom sistema za distribuciju tačnog vremena kojim upravlja matični saticon_popup_short_r. Savremen dizajn i vrhunske tehničke karakteristike naših analognih i digitalnih satova kao i drugih uređaja mogu ispuniti svaki vaš zahtev.

distribucija_tacnog_vremena_317x115:: NTP - TIME SERVERI 
:: DISTRIBUCIJA TAČNOG VREMENA

Kompletna rešenja, po sistemu ključ u ruke, za upravljanje velikim satnim sistemima i distribuciju unificirano tačnog vremena u računarskim mrežama. Područja primene: železnica, aerodromi, vlada, bolnice, banke, škole, RTV...

javni_satovi_317x115:: JAVNI SATOVI
Javni, gratski ili stubni, sve su to prefiksi za sat koji se instalira na javnoj površini (trgu, šetalištu, skveru, parku...) pa seotuda odomaćio izraz Javni sat. Dvostrani, trostrani ili četvorostrani, sa osvetljenjem, prečnikom brojčanika 50, 60, 80 ili 100cm. DCF, GPS sinhronizacija ili specijalni GPS mehanizmi "GU 192" sa baterijom.

fasadni_satovi_317x115:: FASADNI SATOVI
Nadgradni ili ugradni satovi sa ili bez zaštitnog stakla, za različite tipove fasada, prečnika brojčanika od 25 cm... 7 m. Bročanik fasadnog sata može biti translucentan sa osvetljenjem sa zadnje strane ili mat osvetljenje sa prednje strane. Brojčanik i kazaljke mogu biti pozlaćeni 24 kartnim zlatom.

arhitektonski_satovi1:: ARHITEKTONSKI SATOVI


Specijalno dizajnirani satovi po zahtevu investitora ili nacrtu arhitekte. Namenjeni za enterijer ili eksterijer; pod, zid, plafon; stakleneu, aluminijumsku, betonsku ili fasadu sa opekom. Izrada unificiranih sistemskih i javnih satova koji se elegantno uklapaju u arhitekturu prostora i zahteve kompanije u cilju brendiranja.

cvetni_satovi_317x115:: CVETNI SATOVI
Ukrasni, specijalno dizajnrani satovi za parkove i druge javne površine. Prečnik brojčanika može do 7 m. Brojčanik može biti napravljen od sezonskog cveća, zimzelenog rastinja, betona, plastike, stakla, drveta... Ovaj model moguće je primeniti i na trgu izvan zelene površine.

turret_satovi_317x115:: REZIDENCIJALNI SATOVI
Luksuzni, opciono pozlaćeni, satovi izrađeni od bronze sa drvenim ili bronzanim postoljem, klatnom i tegovima. Rezidencijalni satovi vašoj kancelariji daće poseban pečat a u vašoj kući ili rezidenciji jasno će definisati vašu položaj. Ovi modeli izrađuju se u nekoliko varijanti i kombinacija.
sistemi_zvona:: SISTEMI ZVONA
U ponudi imamo više tipova zvona za crkve i satove kao i sistem zvona za kombinovan sa vizuelnim signalima za razičite aplikacije  kao što su: školsko zvono, fabrička sirena, kancelarijsko zvono, table sa porukama... Upravljanje zvonima ili vizuelnim signalima koordiniše matični sat.