Digitalpro | misli na vreme™

rezidencijalni_satovi

opste_karakteristike

rauscehr_turret_satLuksuzni, opciono pozlaćeni, satovi izrađeni od bronze sa drvenim ili bronzanim postoljem, klatnom i tegovima. Rezidencijalni satovi vašoj kancelariji daće poseban pečat a u vašoj kući ili rezidenciji jasno će definisati vašu položaj. Ovi modeli izrađuju se u nekoliko varijanti i kombinacija.

Satovi na postolju sa klatnom i tegovima.

Rauscher Turret Satovi se ručno izrađuju prema originalnim nacrtima osnivača kompanije Rauscher, Georg Rauscher-a Prvog. U prošlosti, to je bio nnajmanje mehanizma među svim toranjskim mehanizmaima koji je proizvođen u fabrici toranjskih satova Rauscher. Ovaj model sata nije samo sat na stalku veće predstavlja mehanizam koji pokređe velike kazaljke na crkvenom i toranjskom satu. Posedovanjem jednog od modela ovakvih satova skrenućete pogled vaših prijatelja, posetioca ili mušterija.

Ekstremna snaga

Rauscher Turret Satovi funkcionišu besprekorno i snažno. Čak i ako dirate njegove brojčanike to neće oštetiti funkcionalnost mehanizma. Zbog svoje robusnosti i čvrstoće sat lako je prihvaćen i od kupaca u japanu, gde su česti zemljotresi pa mehaničke stavri nisu baš poželjne. Istovremeno, njegova tačnost je izvanredna u odnosu na druge samostojeće satove ili stare satove. Jedan od razloga je i njegova težina od 110 Kg.

Krajnje savršen umetnički rad

U projektovanju Rauscher Turret Satova učestvuju Georg Rauscher Treći i njegova ćerka Christine. Kompletno se ručno izrađuju u Rauscher fabrici. U ovom jedinstvenom procesu proizvodnje precizna mehanika i vrhunski materijali zajedno zajedno sa kvalitetnim mehaničarem daju prezizni karanji proizvod. Svi delovi sata izrađeni su od livene bronze ili nerđajućeg čelika i svakako najfinijeg suvog drveta - zavisno od zahteva kupca. Svaki deo je turned and milled, označeni i poliran. Svakako su šrafovi i matice raučno izrađeni ili preoblikovani prema specifikaciji sata. Samo ovako velikim zalaganjem kupcima osiguravamo fizičku i tehničku savršenost, preciznost za remek delo.

tehnicke_karakteristike

  • Visina: 172 cm (68 inches)
  • Širina: 48 cm (19 inches)
  • Dubina: 40 cm (16 inches)
  • Ukupna težina: 110 kg (243 pounds)
  • Materijali: Livena Bronza, Nerđajući Čelik

informacije

Zbog kompleksnosti vremenskih centara i NTP servera kao i faktora koji posredno ili neposredno utiču na odabir opreme, molimo Vas da kontaktirate Digitalpro za konkretne zahteve. Biće nam veliko zadovoljstvo da u najkraćem roku odgovorimo na sva vaša pitanja i nedoumice.

ZA PROJEKTANTE I INVESTITORE USLUGE SAVETOVANJA SU BESPLATNE!

zahtev-konsalting zahtev-za-ponuda kontakt-centar-dugme