Digitalpro | misli na vreme™

ESET za kućne korisnike

ESET za kućne korisnike

ESET proizvodi za kućne korisnike štite vaš računar dok obavljate svakodnevne poslove na Internetu i društvenim mrežama, preuzimate datoteke, igrate online igrice, obavljate kupovinu ili razmenjujete podatke preko prenosivih medija.

Ovo antivirusno rešenje za kućnu upotrebu koristi sistem višeslojne detekcije i jedinstvenu cloud tehnologiju kako bi na vreme uočili i sprečili potencijalne napade na vaš računar. Širenja pretnji biće zaustavljeno u startu pre, nego što kompromituju i iskoriste vaše podatke i lične informacije.

Kako i gde kupiti antivirus za kućnu upotrebu?

Eset za kućne korisnike možete kupiti kontaktiranjem našeg Savetnika za licenciranje koji će vas detaljno uputiti u funkcionalnosti ovog antivirusnog programa za kućnu upotrebu, ali i dati odgovor na pitanje “Kako kupiti antivirus?”.

Više informacija, kao i tačan redosled aktivnosti pri samom procesu kupovine i poručivanja licenci možete naći i na našoj strani posvećenoj kupovini softvera za kućne korisnike – Kako kupiti?.

ESET za kućne korisnike

Eset za kućne korisnike
antivirusni program na srpskom jeziku

Kako bi se maksimalno pojednostavilo upravljanje ovom antivirusnom zaštitom za kućnu upotrebu, pored lokalizovanih verzija programa na najznačajnijim svetskim jezicima, Eset antivirusno rešenje možete kupiti i na srpskom jeziku. Obe verzije antivirusnog program koje su u ponudi za kućne korisnike, ESET Smart Security i ESET NOD32Antivirus, postoje i dostupne su na srpskom jeziku.

ESET Smart Security

Internet sigurnost “sve u jednom” za pokrivanje celog niza vektora napada. Sada uključuje i Anti-Theft koji pomaže u zaštiti od gubitka uređaja.


ESET NOD32Antivirus

Snažan i brz antivirus sa antispajver i anti-phishing tehnologijom za uklanjanje svih oblika online i offline pretnji.


Eset za kućne korisnike
cena i popust za studente i đake

Sve informacije o ceni i pogodnostima Eset antivirusnog programa za kućnu upotrebu možete dobiti kontaktiranjem firme Digitalpro. Takođe, svi studenti i đaci mogu kod nas kupiti Eset antivirusno rešenje po sniženim cenama od 50% uz dostavu adekvatnog dokaza o školovanju.

Eset antivirusni program – probna verzija

Besplatnu probnu verziju Eset antivirusnog programa, u roku od 30 dana (trial), možete preuzeti na sledećoj strani.

“Izvor: extreme.rs”