Digitalpro | misli na vreme™

fasadni_i_toranjski_satovi

opste_karakteristike

Fasadni ili toranjski, predstavlja sinonim za sat koji se montira na fasadi objekta i sаtnom ili crkvenom tornju.

 

TORANJSKI SATOVI
Bodet nudi širok izbor brojčanika i kazaljki za skladno uklapanje sa bilo kojom vrstom arhitekture, bele ili brojčanike u boji, skelet brojčanike...

Digitalpro nudi širok izbor brojčanika i kazaljki za jednostavno usklađivanje sa bilo kojom vrstom arhitekture ili fasadom objekta. Bele ili brojčanike u boji, skelet brojčanike, pozlaćene 24 kartnim zlatom. Fasadni satovi dostupni su u prečniku od Ø25 cm... Ø7 m ili više.

Fasadni sat može biti nadgradni u vidu ploče ili skeleta za direktno postavljanje na postojeću fasadu ili ugradni tj. sat u kutiji sa ili bez zaštitnog stakla za montažu u zidnom otvoru.

tehnicke_karakteristike

Fasadne satove danas pogone kompaktni elekromotorni mehanizmi sa ili bez matičnog sata i/ili GPS antenom.

BROJČANIK

Za izradu fasadnih satova koristimo otporne industrijska materijale i komponente: fiberglas, pleksiglas, mineralno staklo, cinkovano i specijalno farbano gvožđe, aluminijum...

Radna temperatura naših fasadnih satova je od -30°C do +70°C.

Bročanik fasadnog sata može biti translucentan i mat beo ili ofarban u bilo koju boju ili sa osvetljenim kazaljkama. Dostupno je više modela brojčanika.

MEHANIZAM

Mehanizam moderniha fasadnih satova je elektrificiran, digitalno kontrolisan i malih dimenzija u odnosu na stare fasadne mehanizme.

Fasadni mehanizmi mogu biti visokoprecizni povezivanjem radio DCF ili GPS antene za eksternu sinhronizaciju.

U ponudi imamo konvencijalne Impulsne i mikroprocesorske mehanizme. Za prečnike iznad Ø80 cm pomenuta rešenja se kombinuju sa step motorima koji se napajaju mrežnim naponom 220 V / 50 Hz.

OSVETLJENJE

Fasadni sat može biti osvetljen na tri načuna:

Direktnim svetlom - reflektorom sa prednnje strane brojčanika,
Difuznim svetlom sa zadnje strane translucentnog brojčanika i
Brojčanik sa svetlećim kazaljkama, brojevima ili markerima.

informacije

Zbog kompleksnosti vremenskih centara i NTP servera kao i faktora koji posredno ili neposredno utiču na odabir opreme, molimo Vas da kontaktirate Digitalpro za konkretne zahteve. Biće nam veliko zadovoljstvo da u najkraćem roku odgovorimo na sva vaša pitanja i nedoumice.

ZA PROJEKTANTE I INVESTITORE USLUGE SAVETOVANJA SU BESPLATNE!

zahtev-konsalting zahtev-za-ponuda kontakt-centar-dugme